انجمن بین‌المللی IASP

انجمن بین‌المللی IASP

آشنایی با IASP

انجمن پیشرو اکوسیستم‌های نوآوری در سراسر جهان

IASP مأموریت خود را این‌چنین بیان می‌کند: «مأموریت شبکه جهانی پارک‌های علم و فناوری STPs  و سایر نواحی و مناطق نوآوری AOIs   رشد، اثربخشی و بین‌المللی سازی اعضای این شبکه است»

چه‌کاری انجام می‌دهد؟

  • شبکه‌ فعال مدیران علمی را هماهنگ می‌کند.
  • فرصت‌های شغلی جدید را به وجود آورده و تقویت می‌کند.
  • فرصت دیده شدن را افزایش می‌دهد و ارتباط جهانی آن‌ها را چند برابر می‌کند.
  • پارک‌ها و مؤسسات را در مجامع بین‌المللی نشان می‌دهد.

مناطق نوآوری (فضاهای ترکیبی برای توسعة پایدار)

مناطق نوآوری، مکان‌هایی هستند برای جذب افراد کارآفرین، استعدادهای ماهر، مشاغل دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری که با توسعه و ترکیب مجموعه‌ای از دارایی‌های زیربنایی، نهادی، علمی، فناوری، آموزشی و اجتماعی، خدمات همراه باارزش افزوده طراحی و سرپرستی شده‌اند؛ بنابراین توسعه اقتصادی و رفاه پایدار را برای جامعه افزایش می‌دهد.

 پارک‌های علم و فناوری (STP)

پارک‌های علمی سازمان‌هایی هستند که توسط متخصصان اداره می‌شوند، هدف اصلی آنها افزایش ثروت جامعه خود، از طریق ترویج فرهنگ نوآوری و رقابت تجاری مشاغل مرتبط و مؤسسات دانش‌بنیان است.

برای رسیدن به اهداف ذکر شده و مدیریت بهتر، پارک‌های علمی موارد زیر را در دستور کار خود قرار می‌دهند:

  • تحریک و مدیریت‌ جریان دانش و فناوری در میان دانشگاه‌ها
  • تسهیل و رشد مبتنی بر نوآوری مؤسسات، شرکت‌ها و بازارها
  • تهیه برنامه‌ها و سایر ارزش افزوده، خدمات و همچنین فضایی با کیفیت بالا به همراه تجهیزات و امکانات

یک انجمن جهانی متولد شده

شعار انجمن IASP بدین شرح است: ماهیت بین‌المللی ما برای اعضای ما، یک دارایی است

در جهانی که ارتباطات محلی و جهانی به طور جدایی‌ناپذیری با زندگی روزمره ما درهم‌آمیخته شده است، بین‌المللی بودن ماده اساسی برای هر STP / AOI است.

73 کشور در همه قاره‌ها عضو این انجمن هستند. این انجمن یک هیئت‌مدیره متشکل از اعضای 14 کشور جهان را داراست.

سیاست‌های کاری این انجمن برای داشتن یک هویت بین‌المللی واقعی بدین صورت است که نمی‌توان بیش از دو مدیر رأی‌دهنده از یک کشور داشت.

این انجمن دارای یک تیم مدیریت چندزبانه است که به 8 زبان مختلف دنیا می‌توان با آنها تماس برقرار کرد.

مقرهای جهانی این انجمن در مالاگا، اسپانیا و دفتر شعبه در پکن (چین) واقع شده‌اند. کنفرانس‌ها در سراسر جهان به‌تناوب بین کشورها و مناطق مختلف برگزار می‌شود.

برخی از خدمات انجمن

شبکه‌ای هوشمندتر

پشتیبانی شبکه IASP اعضای آنها را قادر می‌سازد تا از طریق معرفی شخصی، ارتباطات معنی‌دارتری برقرار کنند و منجر به همکاری‌های جدید، پروژه‌های جدید و ایده‌های جدید شوند. کارمندانشان اطمینان حاصل می‌کنند که اعضا همیشه به هر فرد یا سازمانی در شبکه جهانی دسترسی دارند، متخصصان پارک علمی را به افراد مناسب در زمان مناسب وصل می‌کنند؛ و درواقع شبکه‌ای هوشمند در قلب ناحیه نوآوری کار می‌کند.

انتشارات

مجموعه متنوعی از کتاب‌ها، مقالات کنفرانس و مقالات مربوط به STP و AOl را شامل می‌شود که اعضا را قادر می‌سازد آخرین مدل‌ها و روندها را در سراسر جهان با یکدیگر مقایسه کنند، و دانش گسترده‌ای را برای آنها فراهم می‌کند که در کارهای روزمرة افراد کاربرد عملی دارد.

همکاری پروژه

IASP با همکاری و مشارکت در پروژه‌ها و کنسرسیوم‌های اعضا، زمینه‌ای بین‌المللی، برای انتشار نتیجه پروژه و افزایش دید جهانی و نیز اهداف و نتایج پروژه را فراهم می‌کند.

آمار صنعت

IASP آماری در مورد صنعت STP / AOI در سراسر جهان تولید می‌کند و نظرسنجی‌هایی را درباره‌ موضوعات خاص مورد علاقه‌ اعضای انجمن انجام می‌دهد. اطلاعات تولید شده در شبکه را در اختیار اعضای انجمن قرار می‌دهد و آنها را با آخرین تحولات اخیر در صنعت به‌روز می‌کند.

IASP با ارائه ارزش افزوده خدمات به اعضا، مزیت رقابتی لازم برای رشد و موفقیت را ایجاد می‌کند.

با به اشتراک گذاشتن دانش میان اعضای انجمن، مهم‌ترین دارایی‌ها حاصل می‌شود، ازجمله:

  • انتقال فناوری و حمایت از رشد شرکت‌ها (کانال‌هایی را ایجاد می‌کنند و از طریق آنها همه این دانش را به گردش درمی‌آورند و همکاری به این صورت اتفاق می‌افتد)
  • پرورش افرادی که دارای چشم‌انداز جهانی هستند و تخصص در توسعه اقتصادی را دارا می‌باشند
  • ایجاد دانش و مدیریت پارک‌های علم و فناوری
  • ایجاد نوآوری و سایر زمینه‌های نوآوری
  • بنیان‌گذاری سیاست‌های نوآوری
  • کارآفرینی
انجمن بین‌المللی IASP

جمع‌بندی

در پایان می‌توان گفت که این مجموعه اعضای بسیار زیادی از سرتاسر کره زمین دارد و پارک‌های علم و فناوری با به اشتراک گذاشتن امکانات خود از طریق این انجمن، باعث رشد هر چه بیشتر اعضای خود می‌شوند. به‌طور خلاصه این امکانات به شرح زیر هستند:

دارابودن شبکه‌های هوشمند که باعث ایجاد ارتباط بین رهبران نواحی نوآوری و پارک‌های علم و فناوری در سراسر دنیا می‌شود؛ انتشارات مجموعه، این بخش به مدیران نواحی نوآوری کمک می‌کند تا با بهره‌مندی از مقالات، مقالات کنفرانس‌ها و مقالات مربوط به نواحی نوآوری و پارک‌های علم و فناوری و موارد دیگر نواحی خود را در زمینه‌های علمی و غیره ارتقا دهند؛ ایجاد همکاری بین پروژه‌ها و شرکت‌های عضو در مجموعه؛ و درنهایت به اشتراک گذاشتن اطلاعات آماری که توسط انجمن گردآوری شده و در اختیار مدیران و رهبران پارک‌ها قرار می‌گیرد.

منابع:

  • https://www.iasp.ws/
  • Anna Nikina, Josep Pique, Luis Sanz and 25 Global Innovation Leaders, 2016, Areas of innovation in global world: concept and practice

    این مقاله توسط روابط‌عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت‌مدرس تهیه و تدوین شده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *